5 EASY FACTS ABOUT ثبت شرکت در تهران DESCRIBED

5 Easy Facts About ثبت شرکت در تهران Described

5 Easy Facts About ثبت شرکت در تهران Described

Blog Article

از آنجا که شرکت ها از check here ابتدا می بایست موضوع فعالیت خود را مشخص نمایند آنها به دو دسته تقسیم میشوند :

ثبت شرکت ثبت تغییرات شرکت ثبت برند تجاری ثبت طرح صنعتی اخذ کارت بازرگانی اخذ کد اقتصادی جستجو در سایت

نیاز به ثبت شرکت مهمترین دلیل برای جذب و بکارگیری نیروی متخصص و امنیت کارمندان جهت فراهم آوردن شرایط مناسب شغلی مانند بیمه و تسهیلات بازنشستگی و بالا بردن امنیت برای سرمایه اصلی یک حرفه یعنی سرمایه انسانی الزامی است.

تهیه اساسنامه: اساسنامه شرکت را براساس قوانین و مقررات حاکم بر شرکت‌ها تهیه کنید. این اسناد باید شامل مواردی مانند نام و نوع شرکت، آدرس، سرمایه اولیه، اهداف و فعالیت‌های شرکت، نحوه مدیریت و تقسیم سود و زیان و سایر مقررات مربوطه باشد.

اما در شرکت سهامی خاص، سهامداران حقوقی بیشتری دارند که شامل دریافت سود سهام، حق رأی در موضوعات شرکت، حق شرکت در تصمیم‌گیری‌های مدیریتی و انتخاب اعضای هیئت مدیره می‌شود.

برای اخذ کد اقتصادی ثبت شرکت در تهران، مراحل زیر را دنبال کنید و همچنین می توانید برای انجام امور مالیاتی و یا خدمات حسابداری به صفحه مربوطه مراجعه نمایید:

کارت بازرگانی و مجوزات و سایت تمدید کارت بازرگانی اخذ کارت بازرگانی در سال ۱۴۰۳ ( کلیه ضوابط جدید )

هزینه ثبت نام شرکت: هزینه ثبت نام شرکت متغیر است و بسته به نوع شرکت، مبلغ ثابتی برای ثبت نام شرکت در نظر گرفته می‌شود که توسط اداره تعیین نام و از طریق سایت ثبت شرکتها در پرتال اعلام میشود

فرصت‌های نوآوری و تکنولوژی: تهران به عنوان قطب فعالیت‌های نوآورانه و فناوری در ایران، دسترسی به فرصت‌های نوآوری و تکنولوژی را فراهم می‌کند.

در حالی که در شرکت سهامی خاص، سهامداران به تناسب سهامی که در شرکت دارند، در مسئولیت‌های مالی شرکت شرکت می‌کنند.

فرم ثبت شرکت: فرم های مخصوص ثبت شرکت که باید توسط موسسین شرکت تکمیل و امضا شود.

اما در حقوق ایران، چنین ممنوعیتی وجود ندارد و در تمامی شرکت های تجاری، شامل شرکت های با مسئولیت محدود و شرکت های سهامی، صنعت می تواند به عنوان آورد شرکاء به شرکت وارد شود.

خیر، ثبت شرکت نیاز به کارت پایان خدمت ندارد. در حال حاضر، برای ثبت شرکت، نیازی به ارائه کارت پایان خدمت یا معافیت از آن وجود ندارد.

در شرکت های مختلط غیرسهامی، ضامن شریک مسئول پرداخت تمامی بدهی هایی است که ممکن است به وجود آید و ممکن است مقدارشان از دارایی های شرکت بیشتر باشد. به عبارت دیگر، اگر دارایی های شرکت برای پرداخت بدهی های خود کافی نباشد، شریک ضامن مسئول پرداخت مابقی بدهی ها می باشد.

Report this page